Ledai su šokolado gabaliukais
2017 . 07 . 31
Nuotraukos ir receptai: „Skanios dienos“ archyvas

Jei tingiai atostogaujate – šis receptas kaip tik jums! Šiandien „Lamų slėnyje“ maisto tinklaraščio „Skanios dienos“ įkūrėja Marta Černiauskaitė dalijasi gaivių vasariškų ledų receptu.

 

Reikės:

 

420 ml plakamosios grietinėlės;

400 g kondensuoto pieno;

100 ml šaltos stiprios kavos;

80 g šokolado, supjaustyto gabalėliais.

 

 

Procesas:

 

Grietinėlę išplakite iki standumo. Į kondensuotą pieną įmaišykite perkoštą šaltą kavą. Lėtai plakant grietinėlę, į ją supilkite kondensuoto pieno ir kavos masę. Plakite, kol masė taps vientisa. Į grietinėlės ir kondensuoto pieno plakinį mentele įmaišykite šokolado gabalėlius. Viską supilkite į norimą formą ir dėkite į šaldiklį, kol ledai sustings.

 

{FINDME}http://www.lamuslenis.lt/wp-content/uploads/kavos-ledai-skanios-dienos.jpg{/FINDME}